Upptäck yogaevents

Atmjyoti

Atmajyoti

Här hittar du yogakurser, yogaresor, kursstarter och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu.

Underlätta för oss genom att skicka in ditt material enligt följande:

Datum
Rubrik
Beskrivande text, max 400 tkn
Länk
Bifoga gärna bild, 700 p bred

Mindfulness retreat Normandie: reconnect to your tender awareness

Datum: 27 maj 2019 - 02 jun 2019 Instruktör: Marie Androv and Thierry Cardoso

Join us for seven tender mindful days sprinkled with therapeutic yoga at the eco-friendly heaven L’arbre holistic resorts in the heart of Normandie. Locally produced organic vegetarian food is served. The retreat is taught in English.

This retreat is dedicated to reconnecting to your tender awareness. That tenderness towards yourself and others which frees the spontaneity, creativity, compassion and joy. That is so easily lost in our speedy world, when we are stuck in chronic stress, fear, reactivity.

Läs mer

Yoga i vackra Piemonte– en upplevelse för både kropp, själ och mage!

Datum: 29 maj 2019 - 02 jun 2019 Instruktör: Ulf Aronsson

Denna yogaresa erbjuder en tillåtande yoga kombinerad med en djupdykning i denna lokala tradition kring mat och dryck.

Resan går till byn Santo Stefano Belbo, där vi bor och yogar mitt i vinfälten. Under resans yogalektioner – totalt 11 stycken – kommer vi på olika sätt utforska och utveckla vår yoga – de fysiska positionerna och rörelserna, andningen, fokusering, balans, avslappning samt meditation.

Priset 7.980 kr inkluderar 4 nätter, del i dubbelrum med dubbelsäng på Tenuta Fagnanetto i Santo Stefano Belbo.

Läs mer

Yogaretreat Lövön Fridhem 2019 Ta klivet – Lek livet

Datum: 30 maj 2019 - 02 jun 2019

En inspirationshelg fylld av lekfullhet och allvar i underskön havsmiljö! Breathwalk, yoga, frigörande måleri, mala, talking stick eller drömfångartillverkning, matlagning – expansionen är oundviklig :-).

Vill du anmäla dig gör du det här, välj Lövön.
Fram tom 1 april har vi early bird pris på 2 450 kr inklusive kurshäfte, material till målning och övriga kreativa aktiviteter, sovrum och mat. Därefter är priset 2 950 kr. Välkommen med din anmälan!
Åse, Ransher och Maria önskar dig välkommen!

Läs mer

Vardagspaus för sinne, kropp och själ

Datum: 30 maj 2019 - 02 jun 2019

Ge dig själv en paus i vardagen. I vackra rofyllda Toscana praktiserar vi yoga, äter gott, stannar upp och njuter av livet. Vi bor på en agriturismo på den toskanska landsbygden. Husets kök erbjuder hemlagade traditionella rätter med vegetariska alternativ.

Dagarna inleds med yoga och därefter serveras en härlig frukostbuffé ute på altanen. Dagarna avrundas med ytterligare ett yogapass innan den gemensamma middagen.

Resans pris är 7 600 kr ink moms varav 1000 kr utgörs av en bindande anmälningsavgift.

Läs mer

Yogaresa till Kroatien

Datum: 31 maj 2019 - 07 jun 2019 Instruktör: Susanne Collgård

Välkommen att följa med Yogakällan till vackra Kroatien för en vecka fylld med yoga,  avslappning och rekreation. Vi bor i Lovran, en liten stad i norra Kroatien, i ett stort hus med en fantastisk havsutsikt. Till havet är det cirka 10 minuters promenad och badar gör vi från klapperstensstränder eller klipphällar.

Pris 6.900 kr för del i lägenhet med sovrum, kök och badrum samt balkong/terass.

För mer information och ev anmälan
Kontakta mig på tel 076-2556293 eller maila collgard@gmail.com

Läs mer

Vardag i tystnad – skärmdetox

Datum: 04 jun 2019

Det här är en dag för dig som behöver stanna upp och som längtar efter återhämtning. Den här dagen hjälper dig att slappna av och kommer att ge dig ny kraft och energi för arbete, familj och vad det nu må vara. Det är inte alltid så enkelt att få ihop livspusslet Du blir guidad genom dagen och du kommer att få stänga av din yttre röst för att jobba med din inre. Inga förkunskaper krävs.

Läs mer

SPIRITUALL RETREAT – YOGA & SHAMANISM – BLENHEIM RETREAT

Datum: 05 jun 2019 - 09 jun 2019 Instruktör: Anna Brus

Välkommen till nyöppnade BLENHEIM RETREAT i Skåne mellan Trelleborg och Höllviken och cirka 2,5 mil från Malmö.

Intentionen med denna retreat är att vila från yttre stress, mobilisera kropp och sinne, balansera eventuella mentala och emotionella spänningar, få tillgång till spirituellt uppvaknande samt bjuda in till djupt helande.

Dagarna fyller vi med Samasthitiyoga, Mantra, Pranayama, Meditation, Chakraföreläsning, Reiki healing och Shaman ritualer.

Maila gärna om du har frågor anna@yogabrus.com

Läs mer

Utbildning till Yogalärare i Stockholm

Datum: 07 jun 2019 - 09 jun 2019

Även 27-30 juni, 8-11 aug, 29 aug- 1 sep, Retreat 21-27 sep, 18-20 okt, 8-10 nov

På Axelsons Institute, Nordens största och äldsta skola för friskvård, kan du utbilda dig till Yogalärare. I rollen som yogalärare ska du kunna guida människor genom fysiska övningar, energi- och andningsövningar på ett säkert sätt. Under åtta månader går du själv genom en resa där vi successivt fördjupar oss i yogans och mindfulness/meditationens olika verktyg, samtidigt som du får en gedigen träning i att vidareförmedla dem. Utbildningen är godkänd av Yoga Alliance, den internationellt sett mest välkända organisationen för registrering av yogalärare och yogautbildningar.

Läs mer här

Yogaresa till Kroatien

Datum: 07 jun 2019 - 14 jun 2019 Instruktör: Susanne Collgård

Välkommen att följa med Yogakällan till vackra Kroatien för en vecka fylld med yoga,  avslappning och rekreation. Vi bor i Lovran, en liten stad i norra Kroatien, i ett stort hus med en fantastisk havsutsikt. Till havet är det cirka 10 minuters promenad och badar gör vi från klapperstensstränder eller klipphällar.

Pris 6.900 kr för del i lägenhet med sovrum, kök och badrum samt balkong/terass.

För mer information och ev anmälan
Kontakta mig på tel 076-2556293 eller maila collgard@gmail.com

Läs mer

Sat Nam Rasayan Steg 1 Olso

Datum: 11 jun 2019 - 12 jun 2019 Instruktör: Viveka Pasquier och Annika Waldenström

Välkommen på utbildning i den yogiska healingtekniken, Sat Nam Rasayan, som är ett effektivt redskap för att ta hand om emotionella, fysiska och själsliga obalanser. Utbildningen omfattar 4 till 7 träffar under ett år och varje träff omfattar 1-2 dagar, beroende på var utbildningen hålls – och du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet av Sat Nam Rasayan.

Vill du veta mera om hur du bjuder in mer närvaro och stabilitet i ditt liv skickar du ett fritt formulerat mail till Annika Waldenström: akalcenter@gmail.com eller via Kundaliniyoga Institutet

Läs mer