Upptäck yogaevents

Yogaresor Karibien

yogaresor Karibien

Här hittar du yogakurser, yogaresor, kursstarter och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu

Kursstart: Yogalärarutbildning (augusti 2018 – juni 2019)

Datum: 15 Aug 2018 Instruktör: Annaf Åhlgren & Malin Svanholm

I augusti 2018 startar Annaf Åhlgren och Malin Svanholm en 200 h Yogalärarutbildning i fyra moduler. Du som går alla fyra modulerna har möjlighet att bli certifierad RYT 200h av Yoga Alliance. Har du en längtan att fördjupa din yoga men utan att bli lärare är du välkommen att gå endast de första tre modulerna.

Under de tre första modulerna kommer fokus ligga på att hitta din egen yoga och du kommer ha en mentor under utbildningen att vända dig till med frågor som rör såväl undervisningen som din egen yogaväg. Under den sista modulen jobbar vi med lärarrollen, hur man når ut till olika elever, hur man använder rösten, gör enklare assisteringar mm.

Annaf och Malin är huvudlärare men du kommer också få möta många andra lärare i anatomi, fysiologi, ayurveda mfl ämnen.

Läs mer här

10-dagars Sommarretreat på Ananda Mandala Kursgård i Småland

Datum: 16 Aug 2018 - 26 Aug 2018

En 10-dagarsretreat på Ananda Mandala ger dig möjligheten att få en djup personlig erfarenhet av yoga och meditation och samtidigt att ladda upp både fysiskt och psykiskt. Genom yoga och meditation skärps alla sinnen och du kommer hem med ny energi, insikt och inre ro.
Undervisningen riktar sig både till nybörjare och fortsättare.
En retreat på Ananda Mandala omfattar max 20 deltagare. Det gör att det finns stort utrymme till personlig vägledning i undervisningen.

Läs mer här

Yin TT steg 2 Stockholm – Filosofi 30 timmar

Datum: 17 Aug 2018 - 19 Aug 2018

Under denna 30 timmars fördjupningsutbildning kommer vi att fördjupa oss i allmän yogafilosofi, tantrafilosofi, och särskilt i taoismen, i olika delar av yin yogans filosofiska teman, story telling och hur vi på vårt eget sätt skapar en tydlig filosofisk ram i vår undervisning. Vi bygger vidare på vår kunskap från grundkursen.

Läs mer här

Mind-Body Camp

Datum: 17 Aug 2018 Instruktör: Majja Lundh

Välkomna att njuta av vacker utomhusmiljö, med närhet till strand, skog och bad. Med god mat och boende i enkla men mysiga stugor fyller vi dagarna med alltifrån skön yoga, dans, Tai Chi, Pilates, Soma moves med mera, allt med mindfullness och rörelseglädje i fokus. Plats: HARGE bad och camping, Askersund. Investering: 2495:- Vad ingår: Boende i enkla fyrmannastugor, helpension, 12 varierade träningspass, workshops, nya kompisar och minnen för livet. Anmälan till majjalundh@gmail.com

Datum: 17-19 augusti

Läs mer här

YIN YOGA TT STEG 2 – FILOSOFI 30 TIM – STOCKHOLM

Datum: 17 Aug 2018 - 19 Aug 2018

Under denna 30 timmars fördjupningsutbildning kommer vi att fördjupa oss i taoismen, i olika delar av yin yogans filosofiska teman, story telling och hur vi på vårt eget sätt skapar en tydlig filosofisk ram i vår undervisning. Vi bygger vidare på vår kunskap från grundkursen.

Del av en 200 timmars utbildning – ytterligare fördjupning

Varmt välkommen på detta stillsamma yinäventyr!

Lärare: Surya

För mer info

Hemsida: http://www.yinyogameditation.se/

FB event: https://www.facebook.com/events/1921837228145486/

 

Mer information

Kroatien — Yoga i den kroatiska övärlden

Datum: 19 Aug 2018 - 25 Aug 2018 Instruktör: Evening

Hvar är den ljuvliga paradisön i den kroatiska övärlden. Här får du för en vecka med harmoni, härlig yoga och intressanta utflykter. Du bjuds på god vällagad vegetarisk mat och lugn och ro. Här finns allt; underbara vyer, fantastiska berg, kristallklart turkosblått vatten, grönska, massor av lavendel, sol och bad.
Varje morgon har ni yoga på den skuggade takterrassen med utsikt över slätten nedanför. Eftermiddagens yogapass äger rum på olika ljuvliga platser på ön.

Läs mer

Sommarpigg med feel good yoga

Datum: 23 Aug 2018 - 23 Aug 2018 Instruktör: Mikael Reuterberg

Varje tisdag, onsdag och torsdag kl 9-10 tom den 23 augusti.

Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje? Då är du inte ensam. Yoga gör dig mer fokuserad och linjerad – Ett verktyg till att hitta din fulla potential. Feel Good Yoga är en skonsam yogaform som passar de flesta, gammal, som ung – även för den som är ovan och otränad. Yogapassen är enkla och dynamiska utgår från medicinsk- och kundaliniyoga. Välkommen att prova!

Erbjuder en skön sommaraktivitet som förhoppnings hjälper människor och vår närmiljö till en bättre hälsa och större välbefinnande. Sommaryogan är KOSTNADSFRI, frivillig donation kan ges och då går 25% av gåvan till WWF:sprojekt ”Låt Östersjön leva”. Feel good yogan ges i Grynkvarnsparken/Gullmarsplan under bron Etsargatan/Skulptörvägen.

 

Läs mer

Jubileumsretreat med Stockholm Kundaliniyogacenter

Datum: 23 Aug 2018

Stockholm Kundaliniyogacenter fyller 10 år så nu slår vi på stora trumman och bjuder in till ett hejdundrans jubileumsretreat med våra fyra glädjespridande och entusiastiska yogalärare: Viveka Pasquier, Annki Warberg-Landahl, Klas Landahl och Rita Welander.
Ett unikt tillfälle att få möta dessa lärare på en och samma gång och ta del av deras rika kunskap, erfarenhet och passion.
Datum: 23-26 augusti
Plats: Skeppsudden Kursgård, Östergötland

Läs mer här

Save The Summer – ett personligt Yogaevent på Gotland

Datum: 23 Aug 2018 - 26 Aug 2018

När ön stillnat efter sommarens sorl åker vi dit och tar det sista av varm sand och hav. Vi äter nyskördat och grönt, som gör kroppen gott. Vi yogar i Gotlands sirliga augustiljus, både inomhus och utomhus, vi badar och bastar i utespa. Vi vandrar i tystnad vid havet, och kontemplerar omgiven av underbar skog och natur.

Platsen vi är på är en magisk oas omgiven skog och naturljud och med 300 meter till havet 4 mil norr om Visby. Mavens Kustnära Stugor ägs och drivs av Anne och hennes man Stefan och de lagar all mat från grunden och pysslar om oss – ett ställe gjort för Yoga.

För anmälan och frågor:

info@solyogastudio.se

maria@yogalistic.se

Järna Yogadagar 2018

Datum: 24 Aug 2018 - 26 Aug 2018

Feel good, be good and do good.- Yogi Bhajan

Den 24-26 augusti samlas vi i vackra Ytterjärna för KUNDALINIYOGA – levande musik – mantran – meditation – gongavslappning – nätverkande med SKY- inspirerande workshops – föreläsningar – god vegetarisk mat – White Vintage – bazar och mycket annat i skön samvaro och gemenskap.

Pris 2200/2000 kr. Även endagsbiljetter är möjligt.

Överskottet från Järna Yogadagar går till välgörenhet, och i år samlar vi in pengar till ett bokprojekt i Zimbabwe.

Mer info och bokning;
info@yogahuset.se, 070-4026602

Läs mer