Upptäck yogaevents

yogaresor thailand

yogaresor thailand

Här hittar du yogakurser, yogaresor, kursstarter och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu

Yogini Bliss Retreat på Gotland med Lou Å: Go Deep and Wild

Datum: 16 Jul 2018 Instruktör: Lou Å

Vill du komma i kontakt med din feminina urkraft, shakti? Vill du vara tillsammans med ett underbart gäng i den makalösa gotländska naturen? Vill du återhämta dig till kropp och själ och kanske hitta nya mål? Vill du utforska din yogapraktik på ett kanske, nytt tillåtande sätt?

Kursen passar alla kvinnor som är öppna för förändring och vi yogar, mediterar och deltar i övningarna efter våra egna förutsättningar. Var beredd på mycket uteliv i naturen och mycket ( prestationslös) rörelse. Vi kommer att gå djupt in i yogans filosofi, tolkningar och möten med gudar och gudinnor. Vila i djup stillhet eller röra oss i vild dans. Meditera i naturen eller flöda i dynamisk yoga. Här är ingen dag den andra lik och alla yogapass har ett eget tema.

Datum: 16-20 juli

Läs mer här

Anusara Yoga with Jonas Westring

Datum: 17 Jul 2018 - 22 Jul 2018 Instruktör: Jonas Westring

5 Universal Principles of Alignment Retreat

Come and join our five day Anusara Yoga retreat based on the framework of the 5 Universal Principles of Alignment. You will be treated with lots of yoga, meditation, pranayama, music and more. Welcome to Shantiland to enjoy tasty and healthy food in a combination with a magical environment that both energizes and relaxes you – not least in the panoramic Shantiland Spa.

 

Läs mer här

Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår i norra Värmland

Datum: 18 Jul 2018

För 11:e året arrangerar vi de mycket uppskattade sommarkurserna med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår – i norra Värmlands fantastiska natur. Kursen hålls på Långbergets Sporthotell där vandringslederna finns direkt utanför knuten. Långbergets enskilda läge, 630 möh, omges av oändliga natur, där det är möjligt att stöta på spår efter björn, varg och lo eller se en älg som står och betar.

Datum: 18-22 juli

Läs mer och boka här!

Yin TT steg 2 Stockholm – Yin extra allt 40 timmar

Datum: 19 Jul 2018 - 22 Jul 2018

”Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min ”Comfort zone”, även om det jobbigt just när en gör det.
Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!.”

Läs mer här

YIN YOGA TT STEG 2 – YIN EXTRA ALLT 40 TIM – STOCKHOLM

Datum: 19 Jul 2018 - 22 Jul 2018

”TACKSALIGHET = ett ord för denna utbildning. Överväldigad och finner nästan inte ord… Hög kvalitet, rikt innehåll och mer än väl genuin grundutbildning i den mjuka vishetens väg = yinyogalärarutbildning som jag kommer ha och redan har stor nytta av, både för egen del och för att lära ut.”

Varmt välkommen djupare in på den mjuka vishetens väg och detta yin äventyr!

Surya

För mer info

Hemsida: http://www.yinyogameditation.se/

FB event: https://www.facebook.com/events/313234372510496/

 

För mer information

Kriya Yoga-retreat (Håå, Småland)

Datum: 21 Jul 2018

Denna unika fortsättningskurs inkluderar 21 dagars tystnad.
”Arbetet med dig själv är baserat på uppmärksamhet, inte på självupptagenhet eller på föreställningar om att du ska vara ‘helig’ eller ‘felfri’”. Swami Janakananda.
Datum: 21 juli – 19 augusti

Ekoäventyr med yoga i Dala-Floda

Datum: 24 Jul 2018

Välkommen på ett litet äventyr i Dalarna i sommar, med tema hållbar livsstil, naturnära äventyr och yoga. Under tre dagar vandrar, cyklar och paddlar vi i lugnt tempo genom Dala-Flodas natursköna landskap. Längs vägen möter vi lokala entreprenörer. På en vandring genom skogen och upp till en fäbod lär vi oss om hur livet i Dalarna såg ut för sekler sedan. Vi paddlar till en ö på Flosjön där vi campar och får lära oss av våra guider om äventyrsliv i Himalaya. Sista dagen njuter vi av den brusande forsen då den som vill provar på forspaddling innan vi intar en trerätters närproducerad ekologisk middag på Dala-Floda Värdshus. Varje morgon provar vi på olika varianter av yoga och på kvällarna samtalar vi om livet.

Datum: 24-27 juli

Läs mer och boka här!

Kick Ass Camp

Datum: 27 Jul 2018 Instruktör: Majja Lundh

En riktig urladdning och uppladdning mitt i sommaren, som en kamratlig spark i baken helt enkelt! Välkomna att njuta av vacker utomhusmiljö, med närhet till strand, skog och bad. Med god mat och boende i enkla men mysiga stugor fyller vi dagarna med alltifrån skön yoga till tuffare styrketränings pass (dessutom dans, core, löpning, siming och mkt mer!) alltid med rörelseglädjen i fokus. Plats: HARGE bad och camping, Askersund. Investering: 2495:- Vad ingår: Boende i enkla fyrmannastugor, helpension, 12 varierade träningspass, workshops, nya kompisar och minnen för livet. Anmälan till majjalundh@gmail.com

Datum : 27-29 juli

Läs mer här

Yogadag på Sjöviksgården Ljugarn

Datum: 31 Jul 2018

Välkommen på en dag med yoga och mindfulness på Sjöviksgården, Ljugarn, med havet och himlen som kuliss!
Ta en paus i högsommaren. Fyll på med glädje, energi och återhämtning genom yoga, mindfulness och en färgsprakande klorofyllig rawfoodlunch. För dig som är ny och nyfiken på yoga och mindfulness och för dig med tidigare erfarenhet. Den här dagen passar alla!

8.30-9.00 Len frukostsmoothie med utsikt över havet
9.00-9.15 Välkomna!
9.15-10.45 Morgonyoga med Åsa – varm, mjuk och uppiggande
10.45-11.30 Meditation i rörelse och stillhet med Åsa
11.30-13.00 Lunch med smarrig dessert á la Madde – utrymme för måltid i tystnad eller i social samvaro
13.00-14.30 Yinyoga med Karin – svalkande, stillsam och återhämtande
14.30-15.00 Meditation med Karin
Ta med dig:
Liggunderlag/yogamatta, en liten kudde och filt, överdragsplagg som värmer om sommaren är sval
Detta ingår: Samtliga pass, frukostsmoothie, rawfoodlunch inkl dessert och te/kaffe (veg/vegan/gluten/mjölkfri)
Denna yogadag arrangeras av Grounded Minds AB som drivs av Karin Chaikiat Sjödin, Åsa Chaikiat och Madeleine Löfgren.

Läs mer och boka här!

Yoga, vandring & paddling i norra Värmland

Datum: 01 Aug 2018

En sommarkurs med yoga, vandring och paddling – i norra Värmlands fantastiska natur. Kursen hålls vid Långbergets Sporthotell där vandringslederna och sjösystemen finns i nära anslutning till hotellet.

Det blir en inre och yttre upplevelse i fantastisk natur tillsammans med yoga. Det blir en stämningsfull kvällstur i kanot på bäversafari på Klarälven, och en dagstur med paddling i de små sjöarna runt hotellet. Vi vandrar mellan 3-5 timmar på naturstigar efter pilgrimsleden och bestiger vi berg med milsvida utsikter samt besöker levande sätrar med djur och säterliv.

Datum: 1-5 augusti

Läs mer och boka här!